Ciasta (foremkowe)

B2B

Ciasto kakaowo-bananowe

Rozmiar:

puszyste foremkowe ciasto kakaowe z dodatkiem musu bananowego 
bez konserwantów i oleju palmowego 
wypiek o ciekawej kompozycji i nutą prawdziwych owoców
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, masa jajowa, mąka pszenna, olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole; skrobia pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, przecier bananowy, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, naturalne aromaty.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1782 kJ / 426 kcal, tłuszcze: 22 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g, węglowodany: 54 g, w tym cukry: 28 g, białko: 5,0 g, sól: 0,70 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura magazynowania: 16°C – 24°C.
Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake