Ciasta (foremkowe)

Ciasto kokosowo-kakaowe

Rozmiar:

ciasto waniliowo-kakaowe o wyrazistym aromacie kokosowym
bez konserwantów
lekkie i przyjemne połączenie smaków i nuty egzotyki
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, masa jajowa, olej rzepakowy, mąka pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole; wiórki kokosowe, skrobia pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, naturalne aromaty.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1879 kJ / 450 kcal, tłuszcze: 26 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g, węglowodany: 51 g, w tym cukry: 29 g, białko: 4,9 g, sól: 0,48 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem. Temperatura magazynowania: 20+/-4 °C. Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake