Ciasta (foremkowe)

Ciasto czekoladowo-pomarańczowe

Rozmiar:

intensywnie czekoladowe ciasto o wyrazistym aromacie pomarańczy 
bez konserwantów
wygodny format na 7-8 porcji 
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, masa jajowa, mąka pszenna, olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole; skrobia pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skórka pomarańczowa (2,2%), syrop glukozowo-fruktozowy, miazga kakaowa, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; sól, olejek ze skórki pomarańczowej (0,2%), substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; syrop glukozowy, naturalny aromat.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1657 kJ / 396 kcal, tłuszcze: 18 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g, węglowodany: 55 g, w tym cukry: 33 g, białko: 4,8 g, sól: 0,60 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Temperatura magazynowania: 20+/-4 °C.
Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake