Babki

Babka piernikowa z pomarańczą

Rozmiar:

kakaowa babka o korzennym aromacie, z dodatkiem skórki pomarańczowej 
w polewie kakaowej 
doskonała jako deser na co dzień i od święta 
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, masa jajowa, mąka pszenna, tłuszcz palmowy, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, skrobia pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3,5 %, syrop cukru inwertowanego, skórka pomarańczowa 2 %, przyprawa piernikowa 1,4 %, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, tristearynian sorbitolu, lecytyny (soja); regulator kwasowości: octany sodu; (*certyfikowany olej palmowy). Produkt może zawierać orzechy i produkty mleczne.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1704 kJ / 407 kcal, tłuszcze: 20 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g, węglowodany: 53 g, w tym cukry: 36 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać miejscu suchym, chronić przed ciepłem. Temperatura magazynowania: 16-24 °C. Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake