Babki

Babka o smaku waniliowym z kokosem

Rozmiar:

waniliowa babka w polewie kakaowej
dekorowana wiórkami kokosowymi 
doskonała jako deser na co dzień i od święta 
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, mąka pszenna, masa jajowa, tłuszcz palmowy, skrobia pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol; całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, syrop cukru inwertowanego, wiórki kokosowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1 %, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, tristearynian sorbitolu, lecytyny (soja); naturalny aromat, regulator kwasowości: octany sodu. (*certyfikowany olej palmowy).
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1830 kJ / 437 kcal, tłuszcze: 22 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g, węglowodany: 56 g, w tym cukry: 34 g, białko: 4,6 g, sól: 1 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać miejscu suchym, chronić przed ciepłem. Temperatura magazynowania: 16-24 °C. Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake