Babki

Babka marmurkowa

Rozmiar:

najbardziej klasyczna babka waniliowo-kakaowa
wygląd domowego wypieku
doskonała jako deser na co dzień i od święta
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, jaja, mąka pszenna, skrobia pszenna, olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; tłuszcz palmowy, słodka serwatka w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, syrop glukozowo-fruktozowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; sól, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; naturalny aromat. (certyfikowany olej palmowy).
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1709 kJ / 408 kcal, tłuszcze: 19 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g, węglowodany: 56 g, w tym cukry: 29 g, białko: 5,3 g, sól: 0,83 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem. Temperatura magazynowania: 16-22 °C. Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake