Ciasta (cięte)

Ciasto waniliowe z kokosem

Rozmiar:

waniliowe ciasto cięte z blachy 
obsypane karmelizowanym kokosem 
klasyczny skandynawski smak rodem z Danii
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), mąka pszenna, masa jajowa, 9% wiórki kokosowe, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia (zawiera pszenicę), mleko w proszku odtłuszczone, skrobia modyfikowana, syrop cukrowy, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearoilomleczan sodu, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; całkowicie utwardzony olej rzepakowy, regulatory kwasowości: octany sodu, kwas cytrynowy; sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu; naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; barwnik: karoteny. Produkt może zawierać orzechy laskowe, migdały i soję.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1998 kJ / 479 kcal, tłuszcze: 27 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g, węglowodany: 55 g, w tym cukry: 34 g, białko: 4,6 g, sól: 1,0 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Temperatura magazynowania: 16°C – 22°C.
Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake