Ciasta (foremkowe)

Ciasto marmurkowe „foremkowe”

Rozmiar:

puszyste waniliowo-kakaowe ciasto 
bez konserwantów 
klasyczne połączenie smaków 
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, mąka pszenna, olej rzepakowy, woda, jaja, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; skrobia (zawiera pszenicę), skrobia modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; regulatory kwasowości: octany sodu, kwas cytrynowy; sól, naturalny aromat, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; serwatka w proszku (z mleka), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1611 kJ / 384 kcal, tłuszcze: 16 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g, węglowodany: 57 g, w tym cukry: 29 g, białko: 4,4 g, sól: 1,3 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Temperatura magazynowania: 16°C – 22°C.
Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake