Ciasta (cięte)

Ciasto czekoladowe z lukrem

Rozmiar:

czekoladowe ciasto dekorowane lukrem 
obsypane wiórkami z białej i ciemnej czekolady
klasyczny skandynawski smak rodem z Danii
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), mąka pszenna, masa jajowa, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; syrop glukozowo-fruktozowy, 2 % kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia modyfikowana, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, stearoilomleczan sodu, lecytyny; skrobia (zawiera pszenicę), substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, gluten pszenny, sól, regulator kwasowości: octany sodu; substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; laktoza (z mleka), słodka serwatka w proszku (z mleka), całkowicie utwardzony olej rzepakowy, aromat. Produkt może zawierać orzechy laskowe, migdały i soję.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1828 kJ / 437 kcal, tłuszcze: 23 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,9 g, węglowodany: 54 g, w tym cukry: 37 g, białko: 4,6 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Temperatura magazynowania: 16°C – 22°C. Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake