Ciasta (foremkowe)

Ciasto cytrynowe z twarożkiem „foremkowe”

Rozmiar:

puszyste ciasto cytrynowe z chudym twarogiem 
bez konserwantów 
lekki i przyjemnie słodki deser do kawy lub herbaty 
Szczegóły produktu
01

Składniki

cukier, mąka pszenna, olej rzepakowy, woda, jaja, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; 5% ser twarogowy chudy (z mleka), skrobia (zawiera pszenicę), skrobia modyfikowana, substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; regulatory kwasowości: octany sodu, kwas cytrynowy; sól, emulgatory: estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; naturalny aromat, olejek cytrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; olejek z limonki.
02

Wartość odżywcza

W 100 g: wartość energetyczna: 1632 kJ / 389 kcal, tłuszcze: 16 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g, węglowodany: 58 g, w tym cukry: 28 g, białko: 4,8 g, sól: 1,3 g.
03

Sposób przechowywania

Przechowywać w miejscu chłodnym i suchym. Temperatura magazynowania: 16°C – 22°C.
Chronić przed obcymi zapachami. Chronić przed bezpośrednim nasłonecznieniem

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Wybierz ciasto dla rodziny i przyjaciół, które smakuje jak domowe.

Poznaj ofertę dla Twojego biznesu!

Szukasz produktów piekarniczych i cukierniczych dla gastronomii? Skontaktuj się z nami i poznaj ofertę dla kanałów HoReCa i Foodservice.

Poznaj inne produkty od Dan Cake